Home
English
Dutch

 

Formaat:

Generaties' Rapport
See Also:

Stamboom: Traditioneel wanneer men aan een stamboom denkt dan wordt een onderling door lijnen verbonden serie van naamvakjes voorzien. Aangezien de Crommelin stamboom meer dan 3000 leden bevat en groeit, is deze optie onpraktisch omdat het moeilijk zou zijn om op een computerscherm te volgen.

Wij hebben daarom het formaat gekozen van een Microsoft Word gebaseerd Genealogie Rapport dat veel meer informatie bevat dan hetgeen in een traditioneel familieboom vakje zou passen. De kijker kan dan heel eenvoudig een naam van het gezochte individu invullen.

Methode: Selecteer en klik op de "Bewerken" functie in de bovenste rij van het rapport van de familieboom in "Internet Explorer". Selecteer dan "Zoeken". Vul nu de juiste spelling van de naam van het gezochte individu in. De persoon van uw onderzoek zou meteen tevoorschijn moeten komen. Indien het resultaat onjuist is, probeer dan een ouder of een broer of zuster van de gezochte persoon te vinden daar de spelling van de persoon juist moet zijn. De gezochte persoon kan dan f boven f onder de gevonden persoon te vinden zijn.

Het Genealogie Rapport is gebaseerd op een Engelstalig software programma; de aanvullende tekst heeft de schrijver derhalve ook maar in het Engels gehouden.

Familie stambomen zijn net zo accuraat als de gegevens die gebruikt werden om de stamboom te maken. Als iemand aanvullingen, verbeteringen of commentaar kan laten weten, gaarne naar de Webmaster mailen.